Gebruikt door 4500+ basisscholen

Ter voorbereiding op het fietsdiploma

Ken Jij De Verkeersregels?

Over 'Ken De Verkeersregels'

Over 'KDV'

De meeste Nederlanders kennen het wel of hebben hem zelf ook al in de zak: Het fietsdiploma! Al meer dan 50 jaar worden ieder schooljaar de kinderen in groep zeven en/of acht voorbereid op de fietstocht naar de middelbare school en leren zij zich zelfstandig en veilig zich te mengen in het verkeer. Ter voorbereiding op zowel het theoretische als het praktische fietsexamen brengen wij al meer dan vijftien jaar de ‘Ken De Verkeersregels’ les gidsen uit voor meer dan 4500 basisscholen in bijna alle gemeenten in Nederland! 

15+ Jaar

Al zolang zetten wij ons in voor een veilig verkeer!

250+ Gemeenten

Verspreid door bijna alle gemeenten in NL.

0 +

Basisscholen in NL

Amsterdam,,The,Netherlands,-,August,17,,2020:,White,Banner,Sign

Ontstaan en voortbestaan

Stukje Geschiedenis

Het ‘Ken De Verkeersregels’ lespakket is ontstaan uit een vroegere samenwerking met verschillende organisaties. Destijds was nog geen eigen lesmethode en deden we dit gezamenlijk. Inmiddels zijn er verschillende lesmethodes ontwikkeld waarbij ze op verschillende manieren aandacht vragen voor verkeersveiligheid.

Wij zijn echter van mening dat het lesboek een effectieve methode is om basisschool kinderen te leren over de gevaren van ons hedendaagse verkeer. Om die reden zijn wij nooit gestopt met de ontwikkeling van ‘Ken De Verkeersregels’. Zo zorgen wij er hopelijk voor dat ook jouw kind veilig en zelfstandig naar het voortgezet onderwijs kan!

Bekijk de gids!

De 'Ken de Verkeersregels' lesmethode

Benieuwd naar de inhoud en/of uitstraling van onze lesgidsen? Om je een idee te geven hebben we één van de vorige edities uitgelicht.